Informatieavond Windpark Oude Mol in Strijensas verplaatst naar Restaurant de Batterij

132

STRIJENSAS – Op donderdag 23 mei organiseert gemeente Hoeksche Waard samen met de initiatiefnemer van het windpark Oude Mol in Strijensas een informatieavond. De avond stond eerst gepland in het verenigingsgebouw van Strijensas maar omdat die dag al in gebruik is als stembureau voor de Europese verkiezingen is nu eenmalig uitgeweken naar Restaurant de Batterij.

Tijdens deze avond geeft de initiatiefnemer een presentatie over de huidige stand van zaken van het windpark Oude Mol. Ook kunt u tijdens deze avond vragen stellen aan de gemeente of de initiatiefnemer.

De informatieavond is op donderdagavond 23 mei 2019 om 19.00 uur in Restaurant De Batterij, Sassedijk 6a in Strijensas. Indien u vragen heeft over het windpark Oude Mol kunt u contact opnemen met projectleider Moniek Stapel via telefoonnummer 088 – 647 14 21.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.