De gunfactor is voor Piershil

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto: Henk van den Heuvel

PIERSHIL – Piershil heeft ook de laatste thuiswedstrijd met ruime cijfers verloren. Voor het eerst dit seizoen wisten de roodwitten twee keer het net te vinden, voor het eerst ook raakte de scheidsrechter de tel kwijt.

De ruststand van 0-4 was niet opzienbarend, al bleef trainer Van der Toorn daarover realistisch en kritisch in zijn nabeschouwing: ,,De goals werden weggegeven. Niet Pernis speelde goed, wij waren onoplettend”. In de tweede helft werd er wat meer druk gezet op de helft van de opponent, dat resulteerde in de mooiste goal van de wedstrijd. Remco Veerman bediende kapitein Jacco Vink, hij roste de bal feilloos in de linker bovenhoek (1-7). Zoals gebruikelijk werd dat uitgebreid gevierd, toen Vink even later nogmaals het net wist te vinden (2-8) leek het alsof CL-kwalificatie was afgedwongen.

De gunfactor daarbij is groot, zo zag ook Van der Toorn: ,,Binnenmaas is op voetbalgebied de juiste kampioen. Maar op basis van sfeer, saamhorigheid en homogeniteit hebben we een woordje meegesproken in deze klasse”. Tijdens het afsluitende BBQ-feest ontstond nog wat discussie over de uitslag. Hoewel de meeste aanwezigen de gasten toch echt tien keer zagen scoren, liet arbiter Brouwer de wedstrijd op het formulier met een 2-9 eindstand de eeuwigheid in gaan.       


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren