Feestelijk netwerken op de Strijensche Golfclub tijdens ViZi zomerfeest

0
159

STRIJEN – Op de langste dag van het jaar, 21 juni 2019, geeft ViZi een bruisend feest in De Strijensche Golfclub, ter ere van haar 10-jarig bestaan. Het Zomerevent is voor alle vrouwen, zowel in loondienst als zelfstandig, dus neem je collega, zakenpartner of een onderneemster mee!

De organisatie van dit spetterende feest ligt in handen van 4 leden van het allereerste uur. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met veel verrassingen en volop gelegenheid om ontspannen te netwerken. Natuurlijk vergeet ViZi op dit event ons jaarthema ‘We are Women to Watch’ niet. Hoe? Dat is één van die verrassingen, die je echt niet wilt missen. Kleed jezelf ‘summer chique’ en zorg voor schoenen waar je de hele avond op kunt dansen!

Het Zomerevent begint tussen 17.30 en 18.00 uur met een swingende start door House of Drums, gevolgd door de officiële opening van het event.  Om 18.30 uur wordt het zomerse buffet geopend. Vanaf 20.30 uur start de dansavond met om 21.30 uur een onvergetelijk optreden. Het feest duurt tot 23.00 uur.

Aanmelden bij Lisette Elich: [email protected] Kosten bedragen €35,-


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.