1e optredens Toneelgroep “Alles Waard”groot succes

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

‘s-Gravendeel – Afgelopen zaterdag debuteerde toneelgroep “Alles Waard” met het stuk “Een beestenbende” in buurthuis Ronduit. Zowel voor, op als achter de coulissen ging het er warm aan toe.

Voor een 1e debuut was het feit dat de avondvoorstelling uitverkocht was een grote maar vooral erg leuke verrassing; familie, vrienden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden hadden vooraf kaarten gekocht. Ook de middagvoorstelling werd goed bezocht.
De reacties achteraf waren zeer positief; “een makkelijk stuk om naar te kijken”, “humorvol”, “knap voor een eerste optreden”, “zeer professioneel” waren termen die voorbij kwamen.Voor regisseuse Monica Verschoor een bevestiging en positieve impuls om volgend jaar wederom een mooi stuk neer te gaan zetten!

Toneelgroep “Alles Waard” is altijd op zoek naar nieuw talent. Mocht u geïnteresseerd zijn kom dan kijken bij de open oefenavond op 10 juni as of mail naar: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren