De peuterpretweek is van start!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto's Gemeente Hoeksche Waard

PIERSHIL – ‘t Is feest tralala, ‘t is feest tralala, wij zijn vandaag zo blij, ja ja (…). En blij zijn ze, de peuters van peuterspeelzaal ‘t Hummeltje, de kleuters van ‘t Kraaienest en de peuters van Kivido in Piershil. Enthousiast draaien ze in het rond, klappen in hun handen en stampen met hun voetjes…het heeft alles te maken met het thema van de peuterpretweek: muziek en bewegen! Trouwens, ook wethouder Huibert Steen van gemeente Hoeksche Waard laat zich niet onbetuigd.

Elk jaar houdt Spelenderwijs op al haar locaties in de Hoeksche Waard een peuterpretweek. Dit jaar van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juni. “Deze peuterpretweek is niet alleen bedoeld als een feestelijke week voor al onze peuters, maar ook om aan alle belangstellenden te laten zien wat wij doen en waar wij voor staan”, aldus directeur Janny Groenenberg van Spelenderwijs.

Foto Gemeente Hoeksche Waard

Dan is het de beurt aan wethouder Steen om de peuterpretweek feestelijk te openen. Onder toeziend oog van mascotte Eef de Egel knipt Huibert samen met een peuter een lint door en verklaart daarmee de pretweek voor geopend. Als dank voor de opening krijgt de wethouder een mooie stropdas voorzien van – hoe passend bij het thema – muzieknoten en toonladders.

Na afloop worden de kinderen getrakteerd op lekkere aardbeien.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.