Bezoek morgen 2e Pinksterdag het Schaapscheerdersfeest op het Recreatieoord Binnenmaas

267

Mijnsheerenland – Op Tweede Pinksterdag worden de schapen van de kinderboerderij Binnenmaas geschoren tijdens het Schaapscheerdersfeest.Het inmiddels traditionele evenement wordt gehouden op de kinderboerderij van 11.00 – 16.00 uur.Kinderen kunnen daarnaast deelnemen aan verschillende kinderspelen.

Diverse demonstraties vinden plaats, zoals o.a. manden vlechten, stoelen matten, wol spinnen etc. Er zijn verschillende stands die informatie geven over bepaalde producten. De moeite waard om een kijkje te komen nemen!

De speeltuin, attracties en het zwembad zijn op zaterdag en zondag én op maandag 2e pinksterdag open van 10:00-17:30 uur!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.