Werkzaamheden A29 en N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

In verband met onderhoudswerkzaamheden zijn van donderdag 20 juni 21.00 uur tot 21 juni 05.00 uur verschillende wegvakken op de A29 en N59 tussen Den Bommel en knooppunt Hellegatsplein tijdelijk afgesloten voor alle verkeer.

Afsluitingen en omleidingen

De volgende wegvakken zijn afgesloten:

  • Hoofdrijbaan van de N59 Den Bommel richting knooppunt Hellegatsplein. 
    Het verkeer komende vanuit Zierikzee en gaande in de richting van Rotterdam / Roosendaal wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de N59/N257 en de A4 (Omleidingsroute K).
  • Verbindingsweg van de A29 (Rotterdam richting Bergen op Zoom) naar de N59 (kooppunt Hellegatsplein richting Den Bommel).
    Het verkeer komende vanuit Rotterdam en gaande in de richting van Zierikzee / Middelharnis wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A29/A4 en de N257 (Omleidingsroute G).
  • Verbindingsweg van de A29 (Bergen op Zoom richting Rotterdam) naar de N59 (kooppunt Hellegatsplein richting Den Bommel).
    Het verkeer komende vanuit Bergen op Zoom / Steenbergen / Willemstad en gaande in de richting van Zierikzee / Middelharnis wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via de A4 en de N257 (Omleidingsroute G).

Bijzonderheden

Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid passeren.
Bij slechte weersomstandigheden kan het werk uitgesteld worden.

Voor vragen met betrekking tot deze afsluiting

Verkeersloket West-Nederland Zuid
Postbus 556 3000 AN Rotterdam
Telefoonnummer 088 – 79 70 770
[email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.