Opening expositie in Heemzicht

109

PIERSHIL – Het was harstikke druk afgelopen donderdagochtend 6 juni in activiteitencentrum Int Voorste horend bij woonzorgcentrum Heemzicht.De reden was de opening van de schilderijen expositie die bewoners uit Heemzicht en andere deelnemers aan de creatieve ochtenden in activiteitencentrum Int Voorste hebben geschilderd.De opening werd feestelijk geopend door wethouder Paul Boogaard samen met de Dhr. Romein die ook een aantal schilderijen exposeerde.

Veel familie was aanwezig om te zien wat men allemaal doet tijdens de creatieve ochtenden en was verbaasd dat men zulke mooie dingen geschilderd had. Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers kon iedereen de schilderijen bekijken, die dankzij de vrijwilligers heel creatief opgesteld zijn.

De expositie is met ingang van deze week nog twee weken te bezichtigen in activiteitencentrum Int Voorste tijdens openingstijden (ma t/m do 10.00-16.00 en op vrijdag tot 12.00 uur).’’


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.