De Sportlaan in Maasdam gaat weer op de schop

519
Foto Google Streetview

MAASDAM – Vanaf vandaag maandag 17 juni wordt de Sportlaan in Maasdam 4 weken lang onder handen genomen. De werkzaamheden bestaan uit het herstraten van stoepen, het frezen van het bestaande asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt.

De woningen aan de Sportlaan blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar, maar de parkeerplaatsen komen te vervallen. Daarom vragen we omwonenden om de auto’s vanaf 17 juni (07.00 uur) tot het einde van de werkzaamheden ergens anders te parkeren. We verwachten dat het werk op 12 juli wordt afgerond. Dit is wel afhankelijk van de weersomstandigheden.

Voor de periode van 1 juli tot en met 4 juli zijn er werkzaamheden in de nachtelijke uren gepland, tussen 19.00 en 06.00 uur. Zo heeft het doorgaande verkeer er overdag geen last van.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.