Verkeersveiligheidslabel voor basisschool de Schelp uit Puttershoek

265
Wethouder Piet van Leenen overhandigde aan directeur Helma Heesterman het certificaat en het bordje van School op Seef. - Foto Gemeente HW

Puttershoek – Donderdag 11 juli 2019 was het feest op cbs De Schelp in Puttershoek. Wethouder Piet van Leenen overhandigde aan directeur Helma Heesterman het certificaat en het bordje van School op Seef. De Schelp is voor de eerste keer gecertificeerd en heeft zich al een aantal jaren ingespannen op het gebied van verkeersveiligheid.

Op deze school helpt een vaste verkeersgrootouder en helpen er diverse ouders en grootouders mee om de verkeerslessen te geven. De wethouder reed, onder toeziend oog van de politie, met 2 kinderen in een bakfiets het parcours over het schoolplein. De school kreeg een tas met verkeerseducatiematerialen cadeau en voor de kinderen was er na afloop een leuke pen van School op Seef!

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.