Roller Ride for the Roses op de skeelerbaan in Puttershoek voor de KWF Kankerbestrijding

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Puttershoek – In de aanloop naar de Ride for the Roses in Goes op zondag 15 september probeert team Zooitje Ongeregeld zoveel mogelijk geld op te halen. De donaties die zij ophalen, worden bijgeschreven op hun cheque voor de Ride for the Roses. De opbrengst hiervan gaat naar KWF Kankerbestrijding. 
 

 
Team Zooitje Ongeregeld fietst al heel wat jaren de Ride for the Roses. Er is geen teamlid wat niet direct of indirect met de ziekte kanker te maken heeft gehad. De leden vinden het dan ook erg belangrijk om geld in te zamelen in de strijd tegen deze verschrikkelijk ziekte. 
 
Maarten heeft al gezwommen, de Roparun is gerend (en deels ook gefietst natuurlijk) en de Alpe d’HuZes is beklommen, maar de skates zijn nog niet onder gebonden! De Ijs en Skeelerclub in Puttershoek heeft hun medewerking verleend om dit evenement tot stand te laten komen. 
 
Wat gaan we doen? 
We gaan Zaterdag 31 augustus 2019 van 13:30 – 16:30  een rondje skaten op de skeelerbaan in Puttershoek, met gezellige muziek op de achtergrond. Er kan worden ingeschreven voor de ‘Elfstedentocht’ (deze kan worden verreden op de fiets, de skates, maar kan ook te voet worden gedaan), er worden overheerlijke pannenkoeken verkocht en er worden foto’s gemaakt door leden van fotoclub ‘de Zelfontspanners’. Deze foto’s zijn na afloop van het evenement te downloaden tegen een vrijwillige donatie. 
(skateboards en longboards zijn niet toegestaan) 
 
De toegang is gratis, een donatie wordt natuurlijk op prijs gesteld! 
 
Voor meer informatie: 
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.