Festival Heinenoord Live op zaterdag 21 september

661
Heinenoord – Zaterdag 21 september wordt voor de zesde keer Heinenoord Live georganiseerd. Dit festival biedt lokale bands een podium om voor eigen publiek op te kunnen treden. Ook dit jaar is het weer een vol, divers en feestelijke line-up.

De optredens worden verzorgd door: Emily & the Young Ones, Black Cat Bone, Lucky Shot ft. Leen “Buona Sera” van der Schee, 49 Minutes en Mashmerize. Tussen de bands door zal DJ Edward Daroc het publiek vermaken en uiteraard treed Lisa Lotte’s Dance events ook op.
 
Heinenoord heeft de stoute schoenen aangetrokken en besloten zich alsnog aan te melden als mogelijke kandidaat voor het organiseren van het Songfestival in 2020. Om die reden is de commissie, welke zich hieronder buigt, uitgenodigd aanwezig te zijn. De bands zullen binnen het Songfestival-thema een bekende hit spelen om de jury te overtuigen. 
 
Het festival is gratis te bezoeken en vindt plaats tegenover Sporthal ‘De Tienvoet’ in Heinenoord. Restaurant ’t Land van Wale is ook aanwezig voor een lekkere hap. Meer informatie over Heinenoord Live en Oranjevereniging Nederland en Oranje is terug te vinden op www.nederlandenoranje.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.