Dit weekend de 43e editie van het NK Sprietlopen in Puttershoek met vanavond Coverband Triple A en morgen Feest DJ Rene van Dalen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK –  Zaterdag 24 Augustus 2019  organiseert Cafe ’t Veerhuys in Puttershoek voor de 43e keer het NK SPRIETLOPEN! Nieuw dit jaar is dat de veelzijdige coverband Triple A op de avond voor het sprietlopen komt.

klik op poster voor groot formaat

Wat is Sprietlopen ?

Organisator Danny Snaaijer leg uit: Het is heel simpel , er gaat een boomstam van 20 meter over de haven en daar moet je droog overheen komen! de eerste ronde is de paal droog , maar de 2e ronde gaat er middenin 2m zeep. tot nu toe hebben weinig mensen de overkant gehaald met zeep en valt dus 99.9% in het water.

Deelname kan  vanaf 6 jaar en ouder het event start rond 14.00uur en de finale zal rond 17.00 uur plaatsvinden in de avond is er een optreden van de Angeline Vrijlandt die 3 Typetjes gaat doen met tussendoor Dj Danzz en als afsluiter vanaf 21.00uur FeestDj Rene van Dalen!

Bij het NK Sprietlopen zijn al diverse programma’s langs geweest om te filmen , in 2017 werd er zelfs gefilmd door een programma uit Japan met een Japanse deelnemer

NIEUW

Op vrijdag 23 Augustus hebben we dit jaar de band TRIPLE A. Triple A is een veelzijdige coverband , van de gezelligste meezingers tot de hedendaagse Hits, Alles komt voorbij! Voor en na het optreden zal Dj Danzz de plaatjes aan elkaar draaien!

  • Aanvang 19.30uur
  • Start Band 21.00uur
  • Einde 01.00uur

Inschrijven voor het NK Sprietlopen kan vanaf 19 augustus aan de bar en is gratis. Voor meer info bezoek: www.veerhuys.tk


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren