Zoete inval, Speelplek voor jonge kinderen en hun (groot)ouders in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto PR

Puttershoek – Welzijn Hoeksche Waard heeft met de Zoete Inval een gastvrije plek voor ouders/verzorgers met jonge kinderen van 0 tot 4 jaar waar zij andere ouders/verzorgers kunnen ontmoeten. Het is de eerste plek waar jonge kinderen met andere kinderen leren spelen, in een geheel vrijblijvende en veilige omgeving.

De gastvrouwen van de Zoete Inval zorgen wekelijks voor een variatie aan leuk speelgoed voor de jonge kinderen, stoelen en tafels voor de volwassenen staan rondom. De opzet is dat iedere ouder/verzorger op haar of zijn eigen kind let.

De gastvrouwen schenken koffie, thee en siroop met iets lekkers. Regelmatig organiseren zij een leuke, korte activiteit voor de kinderen en een feestelijke gelegenheid laten ze niet voorbijgaan zonder daar aandacht aan te schenken. We zijn ook nog op zoek naar extra gastvrouwen die het leuke team kunnen versterken. Mocht u het leuk vinden neem dan vooral contact met ons op.

Deze Zoete Inval vindt u wekelijks op dinsdag en donderdag  van 9.30 tot 11.00 uur in De Drie Lelies in Puttershoek, niet in de schoolvakanties.
De kosten zijn € 2,50 voor volwassenen en € 0,50 per kind, inclusief consumpties.

Meer informatie: bel met Rini: 0786762411, Kimberley 0622053817of Evelyn 078 676 6016. Of kijk op welzijnhoekschewaard.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren