Buitenspeeldag bij SV Piershil op woensdag 18 septmber

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto HW Actief

PIERSHIL – De jaarlijkse Buitenspeeldag in Piershil is terug! Op woensdagmiddag 18 september organiseert Hoeksche Waard Actief in samenwerking met allerlei lokale partners een middag vol buitenspeel- en sportspellen om kinderen te motiveren en stimuleren om buiten te blijven spelen.

Om 13.45 uur hopen we heel veel enthousiaste kinderen te verwelkomen tijdens de sportieve opening op de voetbalvelden van SV Piershil, waarna alle deelnemers van 3 t/m 12 jaar oud hun energie kwijt kunnen bij de activiteiten. Leer boogschieten, bak popcorn bij Scouting Suanablake, laat je schminken door CBS de Wegwijzer of doe mee aan een van de spellen van ‘t Kraaienest, PSZ ‘t Hummeltje, Kivido en SKOC. De eerste 50 kinderen met een volle strippenkaart krijgen een leuke verrassing mee naar huis!

Om 16.00 uur is de Buitenspeeldag afgelopen. Wil je graag meedoen, maar woon je niet in Piershil? Dat is helemaal niet erg, iedereen is welkom.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren