Piershil verliest met 1-4 van SCO ’63

1 Min Read
Foto PR
PIERSHIL – Piershil begon de eerste thuiswedstrijd in 4H met een ferme tegenwind, desondanks combineerden de jonkies van John van der Toorn er lustig op los.

Dat leidde niet direct tot grote kansen, maar de aanvoer vanuit de verdediging en via het middenveld naar spitsen begint er op te lijken. Verder dan een gevaarlijke wreeftrap van Jacco Vink kwam de thuisploeg niet, de gasten van SCO ’63 hadden eveneens moeite het net te vinden. Nadat bij de Spijkenissers Stephan Berkman door arbiter Merkestein werd weggezonden mocht Piershil hopen op een stunt. Toch wisten de gasten met 0-1 te gaan rusten.

In de tweede helft slaagde Piershil er snel in om die achterstand ongedaan te maken. Een als voorzet bedoelde bal van Jacco Vink viel achter doelman Groenendijk in het net: 1-1. ‘’Daarna was eigenlijk alles mogelijk. Een hele irritante goals (1-2) vijf minuten later deed ons de das om. Maar het besef groeit dat het eerste puntje er echt zit aan te komen”, zo sprak trainer John van der Toorn na afloop. In de slotfase liepen de gasten verder uit naar 1-4 zodat Piershil wederom met vier tegentreffers de kleedkamer moest opzoeken.