Fiets Feest in ‘s-Gravendeel

0
739
De nieuwe winkel

‘s-Gravendeel – Op zaterdag 5 oktober opent Tweewielercentrum ’s-Gravendeel op feestelijke wijze haar deuren. De spiksplinternieuwe fietsenzaak van maar liefst 350 vierkante meter vind je middenin de vernieuwde dorpskern van ’s-Gravendeel.

Eigenaar Hans de Lijster: “De consument blij maken met mooie fietsen en fietsproducten: dat is ons doel. Onze passie voor fietsen is de verbindende factor in onze zaak. Of je nu bij ons komt voor de aankoop van een nieuwe (elektrische) fiets, voor onderhoud of voor een tweedehands kinderfiets. We zijn trots op wat we doen en dat merk je als klant.”

Je vindt Tweewielercentrum ’s-Gravendeel in het hart van de vernieuwde dorpskern van ’s-Gravendeel. Op deze toplocatie biedt Tweewielercentrum ’s-Gravendeel een nog ruimer assortiment en volop keuze in stads-, tour- en elektrische fietsen, voor zowel groot als klein. Het eindresultaat mag er zijn: Een unieke zaak met heel veel bijzondere elementen en waar ruimte is voor beleving.

Of ik nog dromen heb nu de nieuwe winkel open is? “Ja zeker! Het lijkt mij wel geweldig als de hele Hoeksche Waard op de (elektrische) fiets naar het werk of naar school gaat. Of lekker in het weekend: met het hele gezin op de fiets! Ik ben namelijk overtuigd van de positieve uitwerking van vaker en liefst ook langer fietsen. En dan natuurlijk bij voorkeur op een fiets uit mijn winkel”, lacht Hans.

Naast kortingen op fietsen en fietsaccessoires die oplopen tot maar liefst 50% zijn in de winkel -alleen op deze feestelijke zaterdag 5 oktober- allerlei activiteiten. Ook kun je meedoen aan leuke winacties met als hoofdprijs, hoe kan het ook anders, een fiets!

 

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.