School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland ontvangt School op Seef label

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Per fiets bezorgde wethouder Steen het Label - Foto Gemeente HW

NIEUW-BEIJERLAND – Vandaag bezocht wethouder Huibert Steen de School met de Bijbel in Nieuw-Beijerland. De school kreeg het label School op SEEF uitgereikt voor hun inzet voor verkeerseducatie en verkeersveiligheid.

Verkeer komt op veel basisscholen in de Hoeksche Waard elke week terug in het schoolrooster van groep 1 t/m 8. Met het lesprogramma ‘School op SEEF’ worden de kinderen in een veilige omgeving op een eigentijdse manier begeleid in hun ontwikkeling tot duurzaam veilige weggebruikers.

School op SEEF

Het gaat om een regionaal programma in Zuid-Holland met als doel goede verkeerseducatie en verkeersveiligheid voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Alleen basisscholen die deze onderwerpen hoog in het vaandel hebben staan én structureel met verkeersveiligheid aan de slag gaan, komen in aanmerking voor het label.  Elke drie jaar worden de scholen die meedoen aan het programma beoordeeld op de mate waarin gewerkt wordt aan een verkeersveiligheid. Als de beoordeling voldoende is, ontvangt de school het keurmerk ‘School op SEEF’.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren