Simone Tuk (20 jaar) uit ‘s-Gravendeel wint € 72.000,-. met spel Win met de Zin op Radio 538

0
12250
Simone Tuk - Privé foto

Na wekenlang spelen is de opgave van 538-spel ‘Win Met De Zin’- geraden. Simone Tuk (20 jaar) uit ‘s-Gravendeel (Zuid-Holland) wint de jackpot van € 72.000,-. Dit is de allerhoogste jackpot van een radiospel uit de Nederlandse radiogeschiedenis.

De jackpot viel tijdens het programma van 538-dj Menno de Boer: ‘Wat een ontlading dat de vierde en laatste stem eindelijk geraden is. De app inbox ontploft al meer dan een week, zoveel luisteraars willen meespelen. Het is superslim dat Simone de hints heeft gevolgd. Vanmorgen hoorde ze de laatste in de 538 Ochtendshow en ontcijferde zo de laatste stem.’

Simone Tuk: ‘Ik kan het niet geloven!!! WOWWWW! Mijn hart gaat echt tekeer. Ik ga de prijs delen met mijn broer, we hebben het samen gedaan.’

Bekijk het moment dat de jackpot geraden werd hier.

Win Met de Zin

Aan het begin van ieder uur spraken vier nationale én internationale sterren de zin ‘Win Met De Zin’ uit op Radio 538. De eerste luisteraar die alle vier de stemmen goed raadt, wint de jackpot. De jackpot startte met een bedrag van € 5.000,- en werd iedere spelronde bij een fout antwoord verhoogd met € 250,-. De eerste opgave werd op 5 september geraden door Remco uit Weert, hij won hiermee een jackpot van € 28.000,-. Bij de tweede opgave van ‘Win met de Zin’ besloot de jury, door het te lang uitblijven van de laatste naam, de jackpot van € 36.000 te verdubbelen tot een recordbedrag van € 72.000,-.  


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.