Vacature v.v. Strijen, Trainer Strijen JO19-1

72

v.v. Strijen is voor het lopende seizoen alsook voor het komende seizoen 2020-2021 per direct op zoek naar een enthousiaste en professionele trainer voor het begeleiden en (door-)ontwikkelen van de spelers van JO19-1.Strijen JO-19 komt momenteel uit in de  2e klasse KNVB – West 2. 

Doelstellingen

Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de spelers, die zijn opgenomen in de JO19 selectie om hen klaar te stomen voor de overgang naar de senioren. Daarbij is het de doelstelling om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten doorstromen naar de A-selectie.

Je traint 2 keer doordeweeks en coacht de wedstrijden op zaterdag.  

Je doelstelling is het verbeteren van de tactische, technische en fysieke vaardigheden van spelers. Je hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. Je biedt gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak en levert inspanningen met betrekking tot het bevorderen van de teamgeest.

Je monitort de voortgang van de spelers en voert voortgangsgesprekken. Je legt deze vast en bespreekt de resultaten met de technisch jeugd coördinator.

Profiel

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma TC 3, of gelijkwaardig, c.q. je beschikt over aantoonbaar kennisnivo en ervaring
  • Je hebt affiniteit met jeugd en bent in staat om de doelgroep meer te kunnen leren, onder meer door het op een positieve maar tegelijk gedisciplineerde en gedreven wijze om te gaan met deze leeftijdscategorie;
  • Je bent van onbesproken gedrag en draagt de club op positieve wijze uit.
  • Je past bij de (dorps)cultuur van v.v. Strijen en vindt het leuk om met een scala aan clubmensen samen te werken.

Heb je interesse en wil je jezelf voorstellen als serieuze kandidaat bij de commissie Voetbalzaken van v.v. Strijen? Mail dan je motivatie en CV naar het volgende emailadres: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.