Nieuwste winkelconcept van Albert Heijn in Numansdorp officieel geopend

5472
Mevrouw Gardenier opende, samen met supermarktmanager Marischka van den Heuvel en haar assistent Mart Fokkens, de vernieuwde Albert Heijn Numansdorp. Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves.

Numansdorp – De ingrijpende verbouwing van Albert Heijn in Numansdorp is achter de rug. Vandaag, zaterdag 12 oktober, opende de 94-jarige mevrouw Gardenier om 11:00 uur officieel de vernieuwde winkel. Zij doet hier al sinds 1990 boodschappen. De supermarkt aan de Wethouder van der Veldenweg 88 heeft nu het nieuwste winkelconcept. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat snel met Scan&Go-kassa’s. De winkel biedt een stomerijservice en er is een grote Bonusstraat.

De vernieuwde winkel is ruim van opzet en ziet er modern uit. Al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. “Als je geen tijd of inspiratie hebt om lang in de keuken te staan kun je bij ons toch gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten. We hebben ook een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden”, aldus supermarktmanager Marischka van den Heuvel.

Foto’s Chrétien de Kousemaeker

Borrelplanken

Vers uit de oven komt heerlijk geurend brood. Bij de bakkerij vinden klanten ook lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Het assortiment is gevarieerd: van internationaal tot de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals de grillworst van Koos van Essen.

Gemak

De Albert Heijn in Numansdorp wil het klanten zo gemakkelijk mogelijk maken om boodschappen te doen. Marischka van den Heuvel: “Daarom kun je nu snel afrekenen bij een van de drie Scan&Go-kassa’s. Natuurlijk blijft het mogelijk om bij de caissière af te rekenen. Ook valt voordeel bij ons niet meer te missen. We hebben een extra grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan.” Bovendien vind je in de winkel meer dan 1.000 Prijsfavorieten. Ze vallen goed op, je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Positief

“De eerste reacties over al het nieuwe in de winkel zijn erg positief”, vertelt Marischka van den Heuvel. “Klanten vinden onze Albert Heijn prachtig geworden en waarderen het uitgebreide assortiment.” Speciaal ter gelegenheid van de heropening is het de komende weken extra gezellig bij Albert Heijn Numansdorp. Zo zijn er op alle versafdelingen regelmatig proeverijen.

Albert Heijn aan de Wethouder van der Veldenweg 88 in Numansdorp is open van maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.