Sint meert op 16 november aan in Oud-Beijerland, Nieuw-Beijerland, Numansdorp en Puttershoek

408

Hoeksche Waard – Onze geliefde Sinterklaas komt samen met zijn pieten op 16 november om 13:45 met zijn stoomboot aan in de haven van Oud-Beijerland! Een feest voor jong en oud dat ieder jaar weer veel bezoekers uit Oud-Beijerland  op de been brengt. Uiteraard met muzikale omlijsting en heerlijke pepernoten. De andere sint intochten in de Hoeksche Waar zijn: 16 november  kan je ook in Nieuw-Beijerland, Numansdorp, Puttershoek naar de intocht.In Strijen, Piershil, Heinenoord, Goudswaard is de intocht op 23 november

Openingstijden Sinthuis (Oude Raadhuis):
Op woensdagmiddagen en zaterdagmiddagen is de Sinthuis geopend en zal de Sint zelf ook aanwezig zijn met zijn pieten.
20 nov, 23 nov, 27 nov, 30 nov en 4 dec. Van 13:30 tot 16:30.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.