Lichtjes op (fiets) tocht Heinenoord op zaterdag 26 oktober

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
HEINENOORD – Zaterdag 26 oktober organiseert Oranjevereniging Nederland en Oranje de eerste lichtjesoptocht op de fiets in Heinenoord. Voorgaande jaren werd dit door de muziekvereniging gedaan en dit wordt in een vernieuwde vorm voortgezet.

Om 18:30 verzamelen we op het parkeerterrein tegenover sporthal de Tienvoet. We vragen iedereen om op de fiets te komen en deze, inclusief uzelf, vooraf te versieren met verlichting. Uiteraard kunnen kinderen ook in kinderzitjes mee en is er ook aan de mindervalide en kinderwagens gedacht. Langs de route zijn er diverse lokale verenigingen en ondernemingen die een kleine stop organiseren voor de deelnemers.
 
Na de fietsronde komt iedereen samen op de parkeerplaats tegenover sporthal de Tienvoet om te kijken naar het vuurwerk. Hier is tevens een koek & zopie kraam, waar u wat lekkers kunt kopen. Dit alles wordt mede dankzij de inzet van vrijwilligers en sponsoren gratis aangeboden.
 
We hopen uiteraard dat u allen komt op een verlichte fiets en/of uw tuin verlicht, indien deze aan de route ligt. Voor meer informatie en contactgegevens kunt u terecht op www.nederlandenoranje.nl

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.