Inloopavond woningbouwplan aan de Hofstraat in Westmaas

630
Woningbouwplan Hofstraat in Westmaas - Foto Gemeente HW

WESTMAAS – Er is een plan om woningen te ontwikkelen aan de Hofstraat in Westmaas. Momenteel bevindt zich hier een transportbedrijf en een camping. De initiatiefnemer wil deze locatie veranderen in woningbouw. U bent van harte uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst.

De inloopbijeenkomst is op woensdagavond 13 november van 18.30 tot 20.30 uur

U bent welkom in Verenigingsgebouw De Munnik aan De Roolaan 2 in Westmaas. Medewerkers van stedenbouwkundigbureau Wissing informeren u over de plannen en de vervolgstappen. U kunt tussen 18.30 en 20.30 uur vrij binnenlopen. De inrichtingstekeningen worden getoond en u kunt uw vragen stellen. Er wordt geen algemene presentatie gehouden.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.