Jongerenonderzoek ‘Hoe wil jij wonen in de Hoeksche Waard?

154

HOEKSCHE WAARD – Ben jij tussen de 18 en 35 jaar? Geef aan wat jij wilt om in de Hoeksche Waard te (blijven) wonen. En doe mee met het onderzoek naar woonwensen van jongeren.

Een groep jongeren, waaronder Roos (20), Soraya (32) en Niels (34) zijn op dit moment met de gemeente in gesprek over jongerenhuisvesting. Zij (en de gemeente) zijn heel benieuwd hoeveel jongeren er naar een huur- of koopwoning op zoek zijn en wat hierbij de wensen en behoeften zijn.

Waarom en voor wie?

Ben je tussen de 18 en 35 jaar en wil je (in de toekomst) wonen in de Hoeksche Waard? Laat je dan horen! Jouw antwoorden gebruiken de jongeren in het gesprek met de gemeente met als doel?  Samen aan de slag gaan met het vraagstuk jongerenhuisvesting en voldoende, betaalbare, passende woningen in de Hoeksche Waard beschikbaar hebben. De rol van de gemeente is met name (markt)partijen en jongeren bij elkaar brengen en de totstandkoming van woningen faciliteren. Gemeente Hoeksche Waard ziet starters en jongeren graag blijven in en komen naar de Hoeksche Waard. Zij zijn een belangrijke speler in het levendig houden van ons eiland en onze toekomst.

Doe mee en maak kans op een cadeaukaart

Meedenken? Vul dan de online vragenlijst in via deze link: vragenlijst jongerenhuisvesting.
Je kan meedoen tot 16 december 2019. Onder de deelnemers worden op 19 december 5 Bol.com cadeaukaarten t.w.v. € 25,- verloot.* Wil je contact met de betreffende jongeren, heb je een vraag over het onderzoek of wil je ook meedenken met jongerenhuisvesting? Neem contact op met Roos & Soraya via [email protected].

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.