Aanleg van een hellingbaan aan de Molendijk in Klaaswaal

450

KLAASWAAL – In 2018 kwam vanuit de inwoners van Klaaswaal de wens om een hellingbaan aan te leggen voor voetgangers aan de Molendijk. Inwoners kunnen zo, met bijvoorbeeld een kinderwagen of rollator, van 2 kanten naar boven en beneden lopen. Deze 2 hellingbanen worden aangelegd tussen de trap ter hoogte van de Lindenlaan en de eerstvolgende trap, ongeveer 80 meter naar het zuiden, richting de Kerkstraat.

De aanleg van de hellingbanen start maandag 25 november

De aanleg duurt ongeveer 4 weken. De aannemer legt de hellingbanen aan vanaf de beneden Molendijk. Daarom is het noodzakelijk om gedurende de uitvoering van de werkzaamheden dit gedeelte van de Molendijk af te sluiten, ook voor voetgangers en fietsen. Hulpdiensten kunnen altijd de werkzaamheden passeren. Het (doorgaande) verkeer wordt omgeleid met gele verkeersborden. De boven Molendijk ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.

Heeft u vragen over de uitvoering van de werkzaamheden?

Neem dan contact op met Martijn van Wingerden van aannemersbedrijf De Kuiper Infrabouw via telefoonnummer 085 – 040 97 00.

Heeft u verder nog vragen?  

Neem dan contact op met de projectleider Civieltechniek Ton Keijzers via telefoonnummer 14 0186 | 088 – 647 36 47.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.