Save the date 31 januari 2020: Mingle the Single ft. Kivido

Redactie Hoeksch Nieuws
4 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Vorige week zijn Hoeksche Waardse Ondernemersprijs winnaar Kivido en The Lobby Food & Drinks een samenwerking aangegaan. Op vrijdag 31 januari 2020 organiseren zij gezamenlijk de eerste editie van Mingle the Single, een single avond  voor alle vrijgezellen uit de Hoeksche Waard en omgeving. De alleenstaande ouders van Kivido zijn als eersten hiervan op de hoogte gebracht! De reden voor deze samenwerking is namelijk dat Kivido binnen haar klantenkring vaak alleenstaande ouders tegenkomt die zij heel graag een fijne avond en wellicht een nieuwe liefde wil bezorgen. Daarnaast is The Lobby op zoek naar een nieuwe doelgroep die zij met haar horeca kunnen bedienen. Tijdens deze avond beleven de singles een volledige avond uit waarbij het uiteraard vooral om een goede sfeer gaat, maar waarbij alles mogelijk is. Mingle the Single vindt op 31 januari plaats van 19:00 tot 23:00 uur in The Lobby Food & Drinks aan de Scheepmakershaven 2 in Oud-Beijerland.

Uitgaande van de actuele mediaberichten waarin aangegeven wordt dat online daten uit de gratie raakt, mensen toch meer een persoonlijke manier van elkaar te leren kennen prefereren en natuurlijk ook geïnspireerd op First Dates en andere dating programma’s, is dit evenement in het leven geroepen. De eerste editie is in samenwerking met Kivido. Deze kinderopvangorganisatie, die inmiddels al over de hele Hoeksche Waard verspreid is met meerdere locaties, weet namelijk als geen ander dat gelukkige ouders ook zorgen voor gelukkige kinderen. En dat is dan ook een van de doelen tijdens deze editie. The Lobby zorgt deze avond voor een hapje en een drankje, voor goede muziek en een gezellige ambiance. Klanten van Kivido kunnen hun kinderen op deze avond gratis laten opvangen! Zelfs niet-klanten van Kivido kunnen kinderen tegen betaling bij Kivido na aanmelding onderbrengen. Kortom succes verzekerd! Als onderdeel van de avond zijn er speeddate rondes. Alle singles spreken elkaar afzonderlijk in een aantal rondes. Per gesprek kunnen ze in een paar minuten een indruk van elkaar krijgen. Uit ervaring blijkt dat dit meestal voldoende tijd is om elkaar een beetje te leren kennen, zònder het risico op een ongemakkelijke stilte. Dat geeft alle aanwezige singles de maximale kans op een geslaagde avond. Het voordeel is dat iedereen elkaar spreekt, ook de mensen die in eerste instantie onopgemerkt worden. Voor de nodige ruggensteun kunnen geïnteresseerden ook een vrijgezelle vriend of vriendin aanmelden, zodat de opkomst nog groter is en zorgt voor een mooie diversiteit van mensen.

De kosten voor het evenement bedragen € 35,00 per persoon. Dit is inclusief 3 drankjes, hapjes, muziek en de speeddates. De volgende dag ontvangen de deelnemers hun speeddate match(es) op de mail. En als klap op de vuurpijl krijgen matches korting op een speciaal Valentijns diner bij The Lobby Food & Drinks

Interesse? U kunt alvast een vooraanmelding sturen via [email protected]

De kaartverkoop start binnenkort.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.

You cannot copy content of this page