Opening vernieuwde Kees Verkerk hal in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Aanstaande vrijdag 29 november opent in Puttershoek de vernieuwde sporthal Kees Verkerk. Na een uitgebreide verbouwing waarbij een turnhal is toegevoegd, is de hal officieel klaar voor een duurzame toekomst. Wethouder Paul Boogaard draait om 16 uur symbolisch de gaskraan dicht.

Dit benadrukt de toegepaste innovaties zoals zonneboilers, automatische led-verlichting en het grotendeels afkoppelen van het gasnetwerk. Gymvereniging de Drie Lelies sluit de openingsceremonie af met een spectaculaire demonstratie.

Alle schoolkinderen uit Puttershoek ontvangen deze week van Aannemingsbedrijf Van Driel b.v. een bijzondere attentie met een uitnodiging om samen met familie en vrienden de opening bij te wonen.

Nadat Bres Accommodaties in 2016 de opdracht kreeg de hal te verbouwen is in overleg met de gebruikers en de gemeente besloten om de hal niet alleen te vernieuwen, maar ook te vergroten. In de nieuwe turnhal van 200 m2 is een valkuil gerealiseerd, wat uniek is voor de Hoeksche Waard. Hierin kunnen aspirant-turners veilig hun kunsten oefenen.

Wie wil komen kijken is welkom op het openingsfeest van 15.30 uur tot ca. 17.30 uur.

Kees Verkerkhal – Laning 3 in Puttershoek


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren