Kerst-Rommelmarkt in Maasdam

98

MAASDAM Op vrijdag 13 december is er een Kerst-Rommelmarkt van 14-17 uur in het Ontmoetingscentrum, Raadhuisstraat 35 te Maasdam. U vindt allerlei kerstversiering van bal tot slinger en lichtsnoer. Kleding en textiel, kerstkaarten, cadeautjes, huishoudelijke spullen, elektra, kerststukken, groenkransen, kaarsen en de cateringhoek met huisgebakken koek etc.

Op het kerkplein staat bakker Jan de Koning met zijn overheerlijke appelbeignets, Uw groenteman Krijn Bas Kooy is er ook bij! En in de Boekenbus bent u van harte welkom.

Op 13 december is een ophaalochtend van spullen is gepland. Aanmelden graag tot 12 december via 078-676 7188 of 078- 676 1430 als u afstand wilt doen van goede spullen die voor hergebruik in aanmerking komen. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.