Winterkost in Heinenoord

62

HEINENOORD – De winterkost in Heinenoord vindt plaats op woensdag 18 december in de Erve, Oranjestraat 3 in Heinenoord. De winterkost omvat een lekkere & gezonde maaltijd en is in het thema kerst, een spelletje bingo, gezellig bijkletsen… even er lekker tussenuit in het eigen dorp. Een all-in prijs voor een totaal programma.

De maaltijden van deze winterkost worden verzorgd door de kok van het restaurant ‘t Land van Wale. Op deze woensdag wordt er een kerstmenu geserveerd: kerstsoep, varkensrollade met pepersaus, tutti frutti en aardappelkroketjes, bonenrolletjes met ham en als toetje pannacotta met roodfruitsaus op het menu.

De organisatie van deze winterkost is verder zoals men het gewend is: met een voor- en na programma rondom de maaltijd. Om 10.30 uur verwelkomen de gastvrouwen van Welzijn Hoeksche Waard u met koffie en iets lekkers en zij zorgen voor een gezellige en vlotte bediening van de maaltijd en de thee in de middag. Na de koffie is er tijd voor een spelletje bingo.

De winterkost Heinenoord begint om 10.30 uur en eindigt ongeveer om 14.00 uur.
Aanmelden: Wilt u meedoen? Bel Bep van Soest (tel. 0186 602154) of Corry van Drielen (tel. 0186 602321). Graag bellen voor 13 december. Dan kunnen wij het tijdig aan de kok doorgeven. De kosten zijn 13,50 euro.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.