Kerstdiner voor alleenstaanden op 2e Kerstdag in De Open Hof  

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

OUD-BEIJERLAND – Ieder jaar organiseert De Open Hof te Oud-Beijerland een kerstdiner op 2e Kerstdag. Dit is bedoeld voor iedereen die er tegenop ziet om deze dag alleen door te brengen en het fijn vindt om juist op deze 2e Kerstdag het fijn vindt om met anderen een gezellige middag en avond te hebben. 

Het is al een jarenlange traditie dat Protestantse Gemeente De Open Hof te Oud-Beijerland een uitgebreid Kerstdiner organiseert op 2e Kerstdag, speciaal voor mensen die deze dag vaak alleen moeten doorbrengen. Dit voorziet duidelijk in een behoefte want ieder jaar weer is er veel belangstelling voor en zit de huiskamer van De Open Hof overvol. Op professionele wijze wordt er een heerlijk diner met meerdere gangen geserveerd en uiteraard hoort daar een glaasje bij. 

De middag begint om ca. 16.15 uur en eindigt om ca. 21.00 uur en vindt plaats in de huiskamer van De Open Hof, W. van Vlietstraat 2a te Oud-Beijerland. Iedereen is van harte welkom, of u nu wel of geen lid bent van De Open Hof of een andere kerk. 

Voor de dekking van de kosten wordt een eigen bijdrage van minimaal 10 euro gevraagd, maar met een wat een ruimere gift is men natuurlijk ook heel erg blij. 

Indien nodig kan er vervoer geregeld worden. Dit kunt u aangeven bij de aanmelding. 

Aanmelden kan voor 21 december bij de familie Gootjes 06 51272041. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren