Reserveer nu het boek: Uitgaan in de Polder, Een overzicht van 50 jaar Alcazar, de Posthoorn en de Bright Selection

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

PUTTERSHOEK – Bij ´monumenten´ als De Posthoorn en Alcazar hoort een lijvig boek. Liefst 5 decennia komen tot leven in mooie verhalen en heel veel foto´s. Een feest van herkenning voor hoe Hoeksche Waarders (maar ook voor mensen ver buiten deze regio) in de Posthoorn en Alcazar hun jeugdjaren beleefden. Alles komt voorbij, van de onvergetelijke optredens van Bright Selection tot de fameuze Wijnzolder tot de memorabele dansmarathons. Uniek beeldmateriaal, en herinneringen herleven met optredens van talrijke nationale en internationale artiesten. Ook danslessen, trouwfeesten, modeshows, verenigingen, bowlingtoernooien etc, passeren de revue terwijl er ruim aandacht is voor de grote stimulator achter veel van deze successen: Jan van der Pligt. En vanzelfsprekend is er veel ruimte voor het stappen in één van ‘s lands grootste discotheken die op één avond bijna net zoveel bezoekers trok als Puttershoek inwoners telde. Je begint je af te vragen: Is er iemand uit de Hoeksche Waard die niét in De Posthoorn of Alcazar is geweest?!

Op dit moment zijn we hard bezig zoveel mogelijk verhalen te bundelen. Denk jij nog een bijdrage te kunnen leveren omdat je er op dansles zat, je eerste hangover kende, lid was van een schaakclub, je eerste verkering opdeed, vooraan stond bij een van de vele tv-uitzendingen, zelf wellicht opgetreden hebt, een bijzonder kinderfeest meemaakte, stamgast was, een concert van je favoriete artiest all the way from The States bezocht– hoe meer ervaringen en anekdotes, hoe beter we de geschiedenis tot leven kunnen brengen. En hoewel we trots zijn het fotoarchief van de erven Jan van der Pligt te mogen gebruiken, is nog meer beeldmateriaal absoluut welkom. We kunnen geen plaatsing garanderen, maar we zullen het in elk geval met veel belangstelling overwegen. Schroom dus niet je eigen herinneringen in tekst en beeld te mailen. Klik hier.

Tevens bedanken we nu ook vast iedereen voor het fotomateriaal, de teksten, ideeën en alle andere input wat we reeds gekregen hebben.

Reserveer het boek nu!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren