Het nieuwe jaar muzikaal beginnen met het nieuwjaarsconcert van MaasMuziek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

PUTTERSHOEK – Zaterdag 11 januari a.s. geeft MaasMuziek haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in De Drie Lelies in Puttershoek. Voor de vaste bezoekers zal het even wennen zijn, het Nieuwjaarsconcert zal m.i.v. 2020 namelijk op de 2de zaterdag in januari plaatsvinden en niet meer op de 1ste zaterdag.

Deze avond kunt u genieten van optredens van de slagwerkgroep onder leiding van Niels de Waard, het opleidingsorkest onder leiding van Arjan Muller én het harmonieorkest onder leiding van Henk Zwijgers. In het najaar van 2019 had MaasMuziek een oproep gedaan om herinneringen aan Alcazar met hen te delen. De inzenders konden een  vrijkaartje winnen voor het allerlaatste Alcazar-concert op 4 april a.s. en de winnaars zullen tijdens het Nieuwjaarsconcert bekend worden gemaakt.

Natuurlijk zullen de gratis seuters en de afterparty met DJ Hugo niet ontbreken. De zaal gaat open om 19:00 uur en het concert begint om 19:30  uur, de toegang is gratis.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.







Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.