Laatste seizoen SJO Korendijk

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

Hoeksche Waard – SJO Korendijk het samenwerkingsverband voor de jeugdteams tussen de  voetbalclubs  Goudwaardse Boys, SV Piershil en NBSVV uit Nieuw-Beijerland houdt aan het einde van dit voetbalseizoen op te bestaan. Over de verklaring zoals uitgegeven door de SJO verschillen de meningen tussen de hoofdbesturen. Nadere berichtgeving volgt hier nog van de clubs.

Onderstaande tekst plaatste het bestuur van SJO Korendijk op maandag 6 januari op haar website.

Beste leiders, ouders, verzorgers en spelers van de SJO Korendijk, 

Helaas moeten wij jullie meedelen dat er met ingang van het volgend seizoen geen SJO Korendijk meer zal bestaan tussen de drie verenigingen. De verenigingen zullen zelf weer hun jeugdafdeling gaan vormgeven.

De reden voor de beëindiging van de samenwerking van de jeugd tussen de verenigingen Goudwaardse boys, sv Piershil en N.B.S.V.V. is het gebrek aan draagvlak bij de hoofdbesturen voor het voortbestaan van de SJO Korendijk. Dit gebrek aan draagvlak zorgt voor discussies en problemen bij meerdere onderwerpen en bemoeilijkt het dagelijks draaiende houden van de SJO Korendijk. Na diverse overleggen binnen het SJO Korendijk bestuur en de hoofdbesturen is de spijtige conclusie dan ook dat er onvoldoende draagvlak vanuit de hoofdbesturen is om de SJO Korendijk langer voort te zetten. Het blijkt gewoon te lastig om met 3 verenigingen voor onbepaalde tijd een jeugdafdeling in de lucht te houden omdat elke vereniging toch haar eigen gedachtes heeft over de jeugd. 

Met trots kijken we terug op een aantal mooie voetbaljaren waar we met veel plezier de jeugd van de verschillende verenigingen hebben kunnen laten voetballen. We willen daarbij de vele vrijwilligers bedanken die zich elke week voor 100% hebben ingezet voor de jeugd en hopen dat zij ook de komende jaren betrokken zullen blijven bij de jeugd op de verschillende verenigingen.  

Het lopende voetbalseizoen gaat onverminderd door en we gaan daar met elkaar een mooi afsluitend seizoen van maken. Wij hopen dat iedereen daar zoveel als mogelijk zijn of haar medewerking aan zal blijven verlenen.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn over dit besluit dan kunt u contact opnemen met Arno den Boer, voorzitter SJO Korendijk ([email protected]).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren