Afvalbox ontwikkelt in samenwerking met HW Werkt een nieuw beker-inzamelsysteem

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Deze week is gestart met de productie van een nieuw en duurzamer beker-inzamelsysteem voor Afvalbox. Het huidige systeem was samengesteld uit pijpen gemaakt van gerecyclede PVC regenpijpen en PVC koppelingen welke onderling werden verbonden door middel van lijm.

In samenwerking met HW werkt uit Oud-Beijerland heeft Afvalbox een nieuw beker-inzamelsysteem ontwikkeld, bestaande uit pijpen, eveneens gemaakt van gerecyclede regenpijpen en koppelingen gemaakt van 100% recyclebaar HDPE. De onderlinge bevestiging vindt plaats door middel van een doordacht kliksysteem waardoor er geen lijm en geen ontvetter meer nodig zijn. Tevens is de montage hierdoor ook een stuk sneller en gemakkelijker geworden. De verschillende onderdelen zijn door dit vernuftige kliksysteem ook weer gemakkelijk te demonteren om later weer gescheiden af te voeren voor recycling. Hierdoor werken we weer een stukje duurzamer.

Meer info over Afvalbox kan je vinden op www.afvalbox.net


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren