Geslaagde nieuwjaarsreceptie voor ondernemers uit de Hoeksche Waard

108

In een ontspannen sfeer heeft ondernemend Hoeksche Waard het nieuwe jaar ingeluid. Dat gebeurde 9 januari jl. in de Rabobank Zuid Hollandse eilanden locatie Heinenoord, waar Jack de Leeuw namens de organiserende partijen de aanwezigen een hartelijk welkom toeriep en een toost uitbracht op 2020.

De nieuwjaarsreceptie is een samenwerking tussen Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Business Club Hoeksche Waard (BCH), de Maatschappij, HWLinked, Startersnetwerk Hoeksche Waard (SNHW), Oké Binnenmaas, Business Waard en Business Open.

De nieuwjaarsreceptie is dé gelegenheid om even uit je eigen netwerk te stappen en zinnige zakelijke contacten op te doen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.