Geslaagde nieuwjaarsinstuif bij Scouting Driestromengroep Numansdorp

127
Foto Scouting Numansdorp

NUMANSDORP – Zaterdag 11 januari werd het nieuwe jaar bij scouting Driestromengroep traditioneel ingeluid met de Nieuwjaarsinstuif. Tijdens deze dag verzamelden alle speltakken zich bij het clubhuis. Omdat 2020 omgedraaid kon worden, werden er allerlei spelletjes achterstevoren gedaan.  

Achterstevoren …

Dus niet Twister op de grond, maar Twister in de lucht. En niet spijkers erin slaan, maar er juist uitslaan. Met de spellen konden de kinderen ingrediënten verdienen om een toetje te maken. En na het openen (wat dus eigenlijk sluiten was) werden alle ouders, kinderen en vrijwilligers getrakteerd op een heerlijk kom soep en een broodje knakworst. Voor de Driestromengroep een mooi begin van het nieuwe jaar.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.