Restaurant in Heinenoord doelwit gewapende overvallers

2544
Foto Pixabay
Heinenoord Drie mannen hebben dinsdagavond aan de Hofweg in Heinenoord Restaurant het Land van Wale overvallen. De mannen kwamen even voor middernacht de zaak binnen. Personeel, dat na sluitingstijd nog aanwezig was, werd bedreigd met een vuurwapen.

Met de inhoud van de kassa ging het trio er rennend vandoor. De politie kon niet zeggen hoe groot de buit is.

Getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen. Dat kunnen mensen zijn die getuige zijn geweest van de overval, maar ook van de vluchtweg of het vervoermiddel. Misschien is er ook iets verdachts opgevallen in de dagen voorafgaand aan de overval. Heeft u informatie? Bel dan met de politie op 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0700-8000.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.