Internetveiling Vrienden van de Dierenstee

270

NUMANSDORP – Stichting Vrienden van De Dierenstee, een stichting die verantwoordelijk is voor het generen van inkomsten uit donaties en activiteiten voor het dierenopvangcentrum, organiseert in januari voor het eerst een internetveiling. Deze veiling is een nieuwe manier om geld in te zamelen voor de dieren en vervangt de voor dit jaar geannuleerde rommelmarkt. Uiteraard komt de opbrengst van de veiling geheel ten goede aan De Dierenstee.

Tot en met 26 januari kunnen er spullen of diensten worden ingebracht. Aansluitend kan er vanaf maandag 27 januari tot en met zondag 2 februari worden geboden. Aan het einde van deze week krijgt de hoogste bieder via email de gunning en een betaalverzoek. Na betaling worden de aanbieder en de koper met elkaar in contact gebracht om de overdracht te laten plaatsvinden. Dit vindt in onderling overleg plaats. Als de eerste internetveiling een succes wordt, zal het een reguliere activiteit worden. Voor meer informatie over de internetveiling en het inbrengen van spullen en diensten kan men terecht op www.vriendenvandedierenstee.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.