Marco uit Klaaswaal, Dorothee uit Heinenoord en Bertina uit Maasdam winnen 10.000 euro bij VriendenLoterij

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Wolter Kroes - Fotocredits: Roy Beusker

HOEKSCHE WAARD – Een grote verrassing voor Marco uit Klaaswaal en Bertina uit Maasdam. Ze hebben beide in de trekking van de VriendenLoterij 10.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, verraste Marco, Dorothee en Bertina onlangs met de cheque.

 
Marco (43) reageert enthousiast: “We hebben een lekkage gehad en de verbouwing van ons huis heeft veel geld gekost. Dit bedrag komt dus heel goed uit!”  Ook Bertina (52) reageert enthousiast: “Ik wil heel graag een nieuwe keuken! Dat gaat nu eindelijk gebeuren. Ook gaat een deel naar de kinderen. Ik ben ontzettend blij!” Dorothee (36) is blij verrast: “Mijn schutting is compleet verwoest nadat er een grote storm over ons dorp woedde. Met dit bedrag kan er een nieuwe schutting komen en kan de tuin worden opgeknapt. Daarnaast wil ik heel graag een nieuwe bank. Dat kan nu allemaal!”
 
Win-win
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 47 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en meer dan 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.