Goudswaardse Boys onderuit bij kampioenskandidaat Hekelingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

HEKELINGEN – Afgelopen zaterdag is het Goudswaardse Boys niet gelukt om een positief resultaat te behalen bij kampioenskandidaat Hekelingen. Aan de overkant van het Spui waren de gastheren met storm Dennis in de rug oppermachtig.

Voornamelijk dankzij doelman Bryan Huijzers bleef de formatie van trainer Leo Tol op de been. Onder anderen Nick Bakker en Danny Coppenrath verzuimden Hekelingen nog vóór rust op voorsprong te brengen.

Na de thee was het wél snel raak. In de 47ste minuut brak Tim van Scholl de ban voor de Hekelingers: 1-0. Kort daarop was het al bijna gelijk, maar een door de wind gedragen voorzet van Goudswaarder Nardo Tol werd door doelman Jordi Dijkshoorn ternauwernood over de lat gewerkt. Na een kwartier moest de Hekelinger sluitpost opnieuw ingrijpen na een gevaarlijke doorbraak van Thomas van Peperstraten. Nadat in minuut 65 Sajo Sabic de thuisclub op een 2-0 voorsprong had gezet leek de strijd gestreden. In de slotfase bracht Thomas van Peperstraten de spanning nog enigszins terug door 2-1 te laten aantekenen, maar daar bleef het bij.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren