Kinderdag in de Oude Bijlschool in de voorjaarsvakantie

117

Oud-Beijerland – Het is bijna voorjaarsvakantie. Cultuurpower organiseert op 26 februari een Kinderdag in de Oude Bijlschool in Oud-Beijerland. Aanmelden is nú mogelijk.


Kleuters en kinderen tussen de 6 en 12 jaar vormen met elkaar de Hoeksche vakantiebende en krijgen creatieve workshops van vakdocente en kunstenares Yarah Winkelaar en organisator Roxanne Bostelaar.

Het is mogelijk om 1 of meerdere workshops te volgen, want iedere workshop is anders. Volg je de ochtend- en middagworkshop? Dan kun je tussen de middag lekker blijven eten en er een dagje uit van maken.

Van 9.30 tot 10.30 uur is er een Kleuterworkshop (5 euro) en van 11 tot 12.30  en 13 tot 14.30 uur zijn er workshops voor kinderen van 6 tot 12 jaar (7,50 per workshop).

De Vakantiebende is een initiatief van wijlen Kunstenaar Rien Olijslagers. Rien heeft dit project in 2018 bedacht met Cultuurpower maar heeft het nooit kunnen uitvoeren. Rien is tot onze grote spijt overleden op 20 januari 2019. In overleg met Rien hebben we het project toen wel uitgevoerd met opvolger Yarah Winkelaar. Deze voorjaarsvakantie is de 2e editie!

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/cultuurpower. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]

KLEUTERWORKSHOP 09.30 tot 10.30 uur

Natuur prints

Wist je dat je hele mooie afdrukken kunt maken van bladeren, bloemen, takjes en noem maar op? We gaan aan de slag met allemaal mooie natuurlijke materialen, verf, etsrollers en kleine etspersen om allerlei verschillende afdruk-kunstwerken te maken! Ouders/verzorgers zijn welkom om te blijven/helpen.

KINDERWORKSHOP 11.00 tot 12.30 uur

Natuur prints

Wist je dat je hele mooie afdrukken kunt maken van bladeren, bloemen, takjes en noem maar op? We gaan aan de slag met allemaal mooie natuurlijke materialen, verf, etsrollers en kleine etspersen om allerlei verschillende afdruk-kunstwerken te maken! Ouders/verzorgers hoeven niet te blijven. 

KINDERWORKSHOP 13.00 tot 14.30 uur

Van doos naar auto

Ooit wel eens in een doos gezeten en gehoopt dat deze in een auto zou veranderen? Komt dat even mooi uit! Want je krijgt je eigen doos die we gaan ombouwen tot een super snelle auto!

Daarna veranderen we de ruimte in een echte drive-in waar je kunt genieten van een film en popcorn in je eigen gebouwde auto! Ouders/verzorgers hoeven niet te blijven.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.