Country Rock muziek in Sportcafe Duif

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

MAASDAM – De band speelt country / country-rock en rock & roll maar ook muziek uit de pop- en rockhistorie komen langs, zowel in originele als eigen uitvoeringen.

Aangevoerd door zangeres Harriette van Oers, zanger/ akoestische gitaar Aart de Baat, sologitarist/pedalsteelspeler Bas Riedé bekwaam ondersteund door basgitarist Twan Damen en op drums Ab Reedijk is BEEHIVE een compacte band met veel potentie die niet alleen op country evenementen en festivals inzetbaar is maar zich ook op een personeelsfeest, een bruiloft of in een café op hun gemak voelen. 

Veel van hun nummers geven een gevoel van herkenbaarheid hoewel ze altijd op eigen unieke wijze gespeeld en gezongen worden. BEEHIVE heeft een gevarieerd repertoire waardoor de luisteraar zeker regelmatig positief verrast zal worden door de afwisseling naar mandoline, banjo, dobro en mondharmonica of de regelmatig langskomende meerstemmige zang.  

Heerlijke countrymuziek in alle vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor alle country liefhebbers aan hun trekken komen.

7 Maart in sportcafé Duyf, Fazant 3 Maasdam

Aanvang: 21:00 uur.

Toegang: gratis


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren