2de Editie Mingle the Single is een feit! Nieuwe editie voor vrijgezelle 50 plussers uit de Hoeksche Waard in Bar Paco

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read

 Oud-Beijerland Op 31 januari jl. vond de eerste editie van ‘Mingle the Single’ plaats. Deze avond, uniek en speciaal voor singles uit de Hoeksche Waard en omstreken, geïnitieerd door Kinderopvangorganisatie Kivido, bleek een groot succes. Vele reacties kwamen uit onverwachte hoeken. En, men wilde meer! Daarom: Vrijgezelle Hoeksche Waarders van 50 tot 65 jaar, blok zondagmiddag 5 april van 15.00 tot 18.00 uur in de agenda! 

Belofte maakt schuld

Al direct in de eerste weken nadat het evenement ‘Mingle the Single featuring Kivido’ van januari werd aangekondigd, ontving Stefanie Verrijp van Kinderopvangorganisatie Kivido e-mails van alleenstaanden die net wat rijper zijn dan de toen beoogde doelgroep. Zij hadden de vraag wanneer het vervolg voor de 50-plussers komt! Zoals elke succesvolle ondernemer hoort te acteren, deed Stefanie dat dan ook direct. De belofte werd gauw gemaakt dat de 2de editie van Mingle the Single, maar dan voor mensen van 50 jaar en ouder, in de maak was.

En dan is dat nu ook zover: Mingle the Single goes on tour en strijkt neer in de sfeervolle Bar Paco aan het Oud-Beijerlandse Vierwiekenplein op zondagmiddag 5 april. Ja, op zondagmiddag, want wat wil je als vrijgezel op zondagmiddag? Borrelen met gelijkgestemden!

Bar Paco zorgt deze middag voor een hapje, drankje, goede muziek en een gezellige ambiance. De organisatie van Mingle the Single geeft een invulling aan de middag waardoor iedereen elkaar spreekt of een goede indruk van elkaar krijgt. Daardoor zie je snel, maar op een verrassende manier of iemand eventueel jouw dekseltje zou kunnen zijn. Waarom tot 65 jaar? Omdat alle deelnemers dan nog niet in de begunstigde leeftijd van het pensioen zitten. En wie weet, dan is de 65+ editie misschien wel weer iets voor een volgende keer!

De kosten voor dit evenement bedragen € 29,95. Dit is inclusief één drankje, hapjes, muziek, een interactief programma en de volgende dag ontvangen de deelnemers hun match(es) op de mail.

Interesse? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]

Kaarten zijn online te verkrijgen via www.minglethesingle.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.
Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.