Goudswaardse Boys gelijk tegen Abbenbroek

1 Min Read
Foto Sander Schilperoort

GOUDSWAARD – Afgelopen zaterdag kwam Goudswaardse Boys voor het eerst na drie weken gedwongen rust weer in actie in competitieverband. Een karrenvracht aan afwezigen noopte trainer Leo Tol tot het formeren van een ware fantasieopstelling.

Na 28 (!) seconden kwamen de Boys reeds op voorsprong toen Darwyn Pennock op aangeven van Nardo Tol zijn splinternieuwe kicksen inwijdde door de bal langs Abbenbroek-doelman Dennis Vermeer te schieten: 1-0. Lang kon de thuisclub niet van deze opsteker genieten want in de 10e minuut bracht Kai Zeegers beide partijen weer in evenwicht: 1-1. Tot de thee veranderde er niets meer aan deze score.

Na vijf minuten in de tweede helft waren de bezoekers dicht bij een voorsprong, maar Kevin Dijksman stuitte op doelman Bryan Huijzers. Zowel Goudswaardse Boys als Abbenbroek konden tot aan de slotfase niet echt gevaarlijk worden. Toen mikte Goudswaarder Ricardo Hoogwerf rakelings naast het Abbenbroek-doel en kogelde even later aan de overzijde Kai Zeegers tegen de Goudswaardse paal. Zodoende eindigde de partij na een veelbelovende opening in een toch wel teleurstellende 1-1 puntendeling.

Goudswaardse Boys – V.V. Abbenbroek Foto: Jacob Haan.