Gemeente Hoeksche Waard sluit alle publieke (sport)accommodaties

1987

De overheid heeft donderdag 12 maart extra maatregelen genomen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Naar aanleiding hiervan heeft gemeente Hoeksche Waard besloten om de publieke (sport)accommodaties op het eiland te sluiten tot en met 31 maart.

Dit betekent dat alle (sport)accommodaties – inclusief zwembaden – sluiten van zaterdag 14 maart tot en met dinsdag 31 maart. De enige activiteiten die nog wél doorgaan in onze accommodaties zijn de reguliere gymlessen van de scholen.

Externe partijen zoals fitnesscentra, fysiopraktijken en kinderdagverblijven die gevestigd zijn in deze (sport)accommodaties bepalen zelf of zij open blijven.

Wat betekent dit voor huurders/gasten?

  • Verhuringen mogen kosteloos verplaatst worden in 2020.
  • Voor het annuleren gelden vooralsnog de normale annuleringsvoorwaarden.
  • Zwempassen, -abonnementen enzovoort van de zwembaden De Wellen en De Boogerd worden automatisch verlengd met de periode dat de accommodaties gesloten zijn.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht?

Stuur ons dan gerust een e-mail via [email protected]. Op die manier kunnen wij alle vragen, wijzigingen, verplaatsingen én mogelijke (financiële) gevolgen zorgvuldig in kaart brengen voor onze klanten. Dat kost even tijd. We vragen u daarom om uw geduld en begrip. 

Voor meer informatie over het coronavirus kijk op www.rivm.nl. Of bel met het gratis publieksinformatienummer van de Rijksoverheid 0800 – 1351.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

Comments are closed.