Inwoners Westmaas starten een Coronacrisisteam

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Westmaas – Deze onzekere tijd vraagt saamhorigheid en samenwerking in een lokale gemeenschap.In Westmaas is daarom door enkele inwoners een Coronacrisisteam gestart. Kwetsbare ouderen of mensen die tot de verhoogde risicogroep behoren kunnen een beroep doen op dit team voor telefonische contactmomenten, het doen van boodschappen, bezorgen van medicijnen of andere zaken waar we nog niet aan hebben gedacht.


Ook mensen die in de zorg werken of een andere cruciale functie hebben, willen we zo veel mogelijk ontlasten om hun werk goed te doen en helpen waar nodig.

Heb je een hulpvraag mail dan naar [email protected].
Ook als je je aan wil melden als vrijwilliger om te helpen bij deze taken.
We volgen de richtlijnen van de overheid om verspreiding van het virus te voorkomen, dus voor fysieke klussen buiten de deur moet je jonger zijn dan 65 jaar zijn, niet tot de verhoogde risicogroep behoren en bij inzetbaarheid geen last hebben van ziekteverschijnselen.

Deze week gaat de website westsaam.onlineverbonden.nl de lucht in waarop je de laatste berichtgeving over Westmaas kunt lezen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je danĀ hierĀ in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren