Geen markt, dan thuisverkoop bij de Aardappeldrive

875
De Aardappel Drive van Kees van der Beek in 's-Gravendeel

‘s-Gravendeel – Klanten voor aardappels en uien kunnen sinds een week terecht op de boerderij van Kees van der Beek in ‘s-Gravendeel. In verband met de algehele afgelasting van de Rotterdamse markten is marktkoopman Kees van der Beek dit ad-hoc initiatief gestart!

Op zijn erf is met pijlen de aanrijroute uitgezet, zodat de klanten met hun auto pal voor de kraam langs kunnen rijden. Als de klant zijn keuze heeft gemaakt, kan hij twee meter doorrijden naar de pinautomaat om contactloos te betalen. Ondertussen legt Kees de gekochte waar in de auto.”
 
 

Adres:

Molendijk 69

3295LD ‘s-Gravendeel

Openingstijden:

ma, wo, vrij en za van 8.00 tot en met 17.00 uur


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.