Gemeenteraad Hoeksche Waard annuleert bijeenkomsten en vergaderingen tot 1 juni

308

HOEKSCHE WAARD – De geplande raadsbijeenkomsten en raadsvergaderingen zijn tot 1 juni afgelast dit is te zien in de vergaderkalender van de gemeenteraad. Alle bijeenkomsten zijn door de overheid verboden tot 1 juni, ook met minder dan 100 mensen.

Dat betekent ook dat de buitengewone raadsvergadering voor de installatie van burgemeester Bram van Hemmen niet doorgaat. De verwachting is wel dat het kabinet de aanbeveling van de nieuwe burgemeester opvolgt en hem binnenkort bij koninklijk besluit benoemt. Vanaf 31 maart is Bram van Hemmen dan officieel in functie.

Er vinden sowieso amper overleggen, vergaderingen, bijeenkomsten etc. plaats. Het niet door laten gaan van raadsvergaderingen en raadsbijeenkomsten past precies in de lijn die landelijk op dit moment geldt.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.