Opening recreatieoord Binnenmaas uitgesteld en kinderboerderij tijdelijk gesloten tot 1 juni

152

MIJNSHEERENLAND – Helaas ziet het Recreatieoord Binnemaas zich genoodzaakt om de opening van de speeltuin tot nader order uit te stellen tot 1 juni 2020. Dit drastische besluit hebben wij genomen naar aanleiding van de richtlijnen van het RIVM, betreffende de maatregelen tegen de verspreiding van het nieuwe coronavirus.

Voor de veiligheid van u als gast, onze medewerkers en de samenleving blijven de kinderboerderij en speeltuin gedurende deze periode uitzonderlijk gesloten. Het recreatieterrein sluit eveneens de poorten om samenkomsten te ontmoedigen.

We hopen ook de deuren van de speeltuin en de kinderboerderij terug te kunnen openen op maandag 1 juni. Tellen jullie mee af naar een nieuw recreatieseizoen vol speelplezier en waterpret?


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.